onze voorstellingen:

it lêste Rûntsje (troch Fryslân)

Duo Adyrf speelt al bijna 24 jaar met veel plezier gezellige cabaret voorstellingen voor het wat oudere publiek. Na enkele honderden voorstellingen in Friesland (en soms ook buiten Friesland) te hebben gespeeld, komt ook voor ons de tijd dat we het wat rustiger aan moeten doen. (Ook wij worden een dagje ouder) Wij hebben daarom nog een soort van laatste voorstelling gemaakt waarmee we nog tot eind 2025 zijn te boeken. Nog 1 keer genieten van de mooiste liedjes en sketches van de afgelopen jaren. 

It lêste RÛNTSJE is een programma met veel liedjes. Liedjes in het Fries met eigen teksten maar... ook met Nederlandstalige liedjes. Liedjes die (bijna) iedereen kent en die je lekker mag mee brullen. Vrolijk en soms gevoelig, met een lach en een traan. De mooiste liedjes uit eerdere voorstellingen worden afgewisseld met leuke sketches. Een gezellig programma, nooit kwetsend, maar wel herkenbaar.

Duur van de voorstellig: ongeveer 2x 45 minuten. Taal: (voor het grootste gedeelte) Fries. Geschikt voor: senioren (55+) 
Spelers: Andrea
Joostema en Lieuwe v.d.Meer.
Opbouwtijd: 2 uur. Kosten: op aanvraag.
Sinterklaas mUZIEKFEEST

Het Sinterklaas muziek feest is al jaren een prachtige aanvulling op het Sinterklaas bezoek bij peuterspeelzalen, scholen, buurtverenigingen en intochten. Met bekende en moderne Sinterklaasliedjes maken wij van het Sinterklaasbezoek een groot feest.
Voor Senioren hebben wij ook een gezellig Sinterklaasprogramma. (voor verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ouderen bonden, enz,.) Ouderwets gezellig en zeker niet kinderachtig!
Duur van de voorstellig: in overleg. Taal: Nederlands / Fries. Geschikt voor: kinderen OF senioren (55+) 
Spelers: Andrea Joostema en Lieuwe v.d.Meer. 
Opbouwtijd: 2 uur. Kosten: op aanvraag.


zang duo adyrf

Als zangduo gaan wij ook regelmatig op pad met onze muziekprogramma's. Muziekprogramma's voor senioren, senioren matinee, markten, straatfestivals, bruiloften, toneelavonden, verjaardagen, Sinterklaas (voor kinderen en voor ouderen) kerst, enz.  Overal waar het gezellig moet zijn komen wij graag om er een feest van te maken waarbij wij onze muziek (en volume) afstemmen op uw wensen (en die van het publiek.) We nemen onze eigen geluidsinstallatie mee. (wel zo handig)