onze voorstellingen:

eindelijk (weer op de planken)

EINDELIJK (weer op de planken) is onze nieuwste (cabaret) voorstelling voor het wat ouder publiek (55+) Op veel plaatsen in Friesland (en soms ook buiten Friesland) mochten wij al meer dan 20 jaar mensen vermaken met onze programma's. Helaas was het door corona twee jaar lang niet mogelijk om op te treden en dat hebben we gemist. Eindelijk kan het weer. We hebben onze voorstelling aangepast en deze is dan ook lekker vrolijk geworden.

EINDELIJK (weer op de planken) is een programma met veel liedjes. Liedjes in het Fries met eigen teksten maar... en dat is nieuw voor ons, ook met Nederlandstalige liedjes. Liedjes die (bijna) iedereen kent en die je lekker mag mee brullen. Vrolijk en soms gevoelig, met een lach en een traan. Nieuwe liedjes en enkele liedjes uit eerdere voorstellingen worden afgewisseld met leuke sketches. Een gezellig programma, nooit kwetsend, maar wel herkenbaar.

Duur van de voorstellig: ongeveer 2x 45 minuten. Taal: (voor het grootste gedeelte) Fries. Geschikt voor: senioren (55+) Spelers: Andrea Joostema en Lieuwe v.d.Meer.
Opbouwtijd: 2 uur. Kosten: op aanvraag.

Sinterklaas mUZIEKFEEST

Het Sinterklaas muziek feest is al jaren een prachtige aanvulling op het Sinterklaas bezoek bij peuterspeelzalen, scholen, buurtverenigingen en intochten. Met bekende en moderne Sinterklaasliedjes maken wij van het Sinterklaasbezoek een groot feest.
Voor Senioren hebben wij ook een gezellig Sinterklaasprogramma. (voor verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ouderen bonden, enz,.) Ouderwets gezellig en zeker niet kinderachtig!
Duur van de voorstellig: in overleg. Taal: Nederlands / Fries. Geschikt voor: kinderen OF senioren (55+) Spelers: Andrea Joostema en Lieuwe v.d.Meer. Opbouwtijd: 2 uur. Kosten: op aanvraag.

zang duo adyrf

Als zangduo gaan wij ook regelmatig op pad met onze muziekprogramma's. Muziekprogramma's voor senioren, senioren matinee, markten, straatfestivals, bruiloften, toneelavonden, verjaardagen, Sinterklaas (voor kinderen en voor ouderen) kerst, enz.  Overal waar het gezellig moet zijn komen wij graag om er een feest van te maken waarbij wij onze muziek (en volume) afstemmen op uw wensen (en die van het publiek.) We nemen onze eigen geluidsinstallatie mee. (wel zo handig)