adyrf

facebook.jpg
 
wie zijn wij voorstellingen sinterklaas foto's audio/video contact startpagina    

theater- en zangduo ADYRF  (Andrea & Lieuwe) voor:  (Friestalige) Cabaret, Muziek, Senioren programma, Toneel avond, Verjaardag, Jubileum, Huwelijk, Sinterklaas, Kerst, enz., enz.
        Audio / Video:
Hieronder enkele (amateur) fragmenten van liedjes uit diverse programma's en enkele filmpjes.

De leafde fan je bÍrntsje
Amigo lytse freun
Foto fan froeger
Ljocht yn de stjerren
Aap, noot en mies
De sinne
De allerheechste tiid

 


De geschiedenis van ADYRF:
Traditioneel toneel is leuk, maar wij wilden graag iets anders. De combinatie van toneel en muziek (en cabaret) leek dan ook een leuke uitdaging. In het jaar 2001 zijn we min of meer als grap begonnen met onze eerste voorstelling "Mevr. de Vries" welke werd gespeeld door Andrea Joostema, Martine Kamstra en Piet Oldenburger. Met techniek van Roelof Nolles en regie in handen van Lieuwe v.d.Meer was dit een prachtige eerste voorstelling en er waren plotseling meer mensen die graag een keer wilden spelen bij Adyrf. Er kwamen meerdere voorstellingen en er was een mooie ploeg met spelers. Werden de liedjes in het begin nog niet live gezongen, later gebeurde dat wel. Eigen teksten op bekende melodieŽn werden (en worden) live gezongen. De laatste jaren worden alle voorstellingen gespeeld  en gezongen door Andrea en Lieuwe. Wat dus ooit begon als grap en slechts eenmalig zou zijn is uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby van al meer dan 17 jaar! 
                               

 

 

 

wie zijn wij voorstellingen sinterklaas foto's audio/video contact startpagina    Adyrf is een onderdeel van MeeJoo producties