adyrf

facebook.jpg
 
wie zijn wij voorstellingen sinterklaas foto's audio/video contact startpagina    

theater- en zangduo ADYRF  (Andrea & Lieuwe) voor:  (Friestalige) Cabaret, Muziek, Senioren programma, Toneel avond, Verjaardag, Jubileum, Huwelijk, Sinterklaas, Kerst, enz., enz.
         Sinterklaas:


Het Sinterklaas muziek feest is al jaren een prachtige aanvulling op het Sinterklaas bezoek bij peuterspeelzalen, scholen, buurtverenigingen en intochten. Met bekende en moderne Sinterklaasliedjes maken wij van het Sinterklaasbezoek een groot feest.
Voor Senioren hebben wij ook een gezellig Sinterklaasprogramma. (voor verzorgingshuizen, verpleeghuizen, ouderen bonden, enz,.) Ouderwets gezellig en zeker niet kinderachtig!

Duur van de voorstellig: in overleg. Taal: Nederlands / Fries. Geschikt voor: kinderen OF senioren (55+) Spelers: Andrea Joostema en Lieuwe v.d.Meer. Opbouwtijd: 2 uur. Kosten: op aanvraag.  


                 
  
        
Wilt u graag bezoek van Sint en Piet, maar weet u het telefoonnummer niet?
Bel ons dan maar snel, wij weten het nummer wel!


Informatie over ADYRF:
Theater en zangduo Adyrf (bestaande uit Andrea Joostema en Lieuwe v.d.Meer) is een amateurgezelschap uit het Friese Jirnsum. Wij spelen (sinds 2001) eigen muzikale voorstellingen. Alles doen we zelf. Schrijven, spelen, opbouwen, licht en geluid, echt alles. Daarnaast gaan wij regelmatig als zangduo op pad.  Niets is ons teveel. En al die jaren met veel plezier want daar gaat het om. Plezier voor ons zelf en plezier voor ons publiek. Alle voorstellingen zijn geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Wij beschikken over eigen geluid en licht installatie en kunnen van iedere locatie een gezellig theater maken.
Vraag naar de mogelijkheden.


                               

 

 

 

wie zijn wij voorstellingen sinterklaas foto's audio/video contact startpagina    Adyrf is een onderdeel van MeeJoo producties