adyrf

facebook.jpg
 
wie zijn wij voorstellingen sinterklaas foto's audio/video contact startpagina    

theater- en zangduo ADYRF  (Andrea & Lieuwe) voor:  (Friestalige) Cabaret, Muziek, Senioren programma, Toneel avond, Verjaardag, Jubileum, Huwelijk, Sinterklaas, Kerst, enz., enz.
        Voorstellingen:

Sa is't mar krekt is onze nieuwste (cabaret) voorstelling voor het wat ouder publiek (55+)  Op veel plaatsen in Friesland (en soms ook buiten Friesland) mochten wij al meer dan 17 jaar mensen vermaken met onze programma's. Toch zijn we altijd amateurs gebleven. Bewust??? Of was er toch stiekem een droom om beroemd te worden met vele joelende fans, geld, een dure auto en een huis met zwembad.... zijn de gewone dagelijkse dingen nog wel belangrijk genoeg? Moeten we ons druk maken om de Elfstedentocht, wel of geen zwarte Piet, of om de toekomst? Wie zal het zeggen. Krijgen we hierop een antwoord in het programma: "Sa is't mar krekt" ? Kom kijken!

Sa is't mar krekt is een programma met veel liedjes die gaan over het leven. Vrolijk en soms gevoelig, met een lach en een traan. Nieuwe liedjes en enkele liedjes uit eerdere voorstellingen worden afgewisseld met leuke sketches. Een gezellig programma, nooit kwetsend, maar wel herkenbaar.

Duur van de voorstellig: ongeveer 2x 45 minuten. Taal: (voor het grootste gedeelte) Fries. Geschikt voor: senioren (55+) Spelers: Andrea Joostema en Lieuwe v.d.Meer. Opbouwtijd: 2 uur. Kosten: op aanvraag.


 
                        
          
 
maar er is meer:
Als zangduo gaan wij ook regelmatig op pad met onze muziekprogramma's. Muziekprogramma's voor senioren, senioren matinee, markten, straatfestivals, bruiloften, toneelavonden, verjaardagen, Sinterklaas (voor kinderen en voor ouderen) kerst.. Overal waar het gezellig moet zijn komen wij graag om er een feest van te maken waarbij wij onze muziek (en volume) afstemmen op uw wensen (en die van het publiek.)

               

Informatie over ADYRF:
Theater en zangduo Adyrf (bestaande uit Andrea Joostema en Lieuwe v.d.Meer) is een amateurgezelschap uit het Friese Jirnsum. Wij spelen (sinds 2001) eigen muzikale voorstellingen. Alles doen we zelf. Schrijven, spelen, opbouwen, licht en geluid, echt alles. Daarnaast gaan wij regelmatig als zangduo op pad.  Niets is ons teveel. En al die jaren met veel plezier want daar gaat het om. Plezier voor ons zelf en plezier voor ons publiek. Alle voorstellingen zijn geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen. Wij beschikken over eigen geluid en licht installatie en kunnen van iedere locatie een gezellig theater maken.
Vraag naar de mogelijkheden.

                               


 

 

 

wie zijn wij voorstellingen sinterklaas foto's audio/video contact startpagina    Adyrf is een onderdeel van MeeJoo producties